Storitve

Opravljamo vse špedicijske in logistične storitve, ki so povezane z organizacijo in izvedbo transporta, kot so prevzem tovoraskladiščenje, carinjenje, zavarovanje tovora in dostava do končnega prejemnika kakor tudi pomožne in svetovalne storitve. 

Vse posle v zvezi z logistiko opravljamo tako, da je naročnik resnično razbremenjen le-teh in se lahko posveča svoji dejavnosti. Dovolj je, da nas naročnik obvesti o svoji nameri, mi nato poskrbimo za organizacijo in sproti obveščamo naročnika o poteku dela. Vedno pa delamo v interesu naročnika, kar pomeni, da poskrbimo za najugodnejše pogoje.

Kopenski transport

V sklopu kopenskih prevozov ponujamo cestni in železniški transport, ki predstavljata začetek, zaključek ali celotno pot v mednarodni logistični verigi od vrat do vrat.

Cestni prevoz je prilagodljiv, dinamičen in omogoča zelo točno dostavo, železniški prevoz pa je običajno ugodnejši in primeren predvsem na daljših relacijah.

V sodelovanju z železniškimi podizvajalci uredimo prevoz zabojnikov z vlakom po Sloveniji, Madžarski, Slovaški, Avstriji, Hrvaški, Srbiji ali drugi poljubni destinaciji.

Organiziramo kamionske prevoze za prevoz zabojnikov s kontejnerskimi prikolicami in klasične kamionske prevoze kosovnih pošiljk.

Glede na vaše želje in potrebe vam ponudimo in izberemo varen, zanesljiv in cenovno ugoden način transporta.

Pomorski transport

Uredimo rezervacijo ladijskega prostora za vse vrste pomorskih pošiljk, kot so kontejnerske pošiljke (FCL) ali kosovne pošiljke (LCL) v smeri izvoza ali uvoza blaga v oz. iz poljubnega pristanišča kjerkoli po svetu.

Odlična lokacija v neposredni bližini luke Koper nam omogoča dobre pogoje za sodelovanje z Luko Koper, ladijskimi agenti, carinskim uradom in lokalnimi transportnimi podjetji. 

Letalski transport

Organiziramo letalske pošiljke in vse spremljajoče dejavnosti v smeri uvoza ali izvoza blaga preko letališča Brnik.

Letalski transport je izredno zanesljiv, varen in hiter. Običajno se uporablja pri manjših pošiljkah in pošiljkah večje vrednosti.

Izredni tovori

Posebej bi izpostavili organizacijo in izvedbo celotnega transporta tovora izrednih dimenzij, tako kopenskega kot pomorskega.

Na tem področju nas odlikujejo dolgoletne izkušnje,  dobra organiziranost in povezanost vseh podizvajalcev, ki sodelujejo pri izvedbi tako zahtevnega transporta kot je izredni prevoz.

Ostale storitve

Poleg organizacije vseh vrst transportov, vam nudimo tudi ostale spremljajoče storitve, ki so v mednarodni logistični verigi nepogrešljive, kot so:

• skladiščenje blaga,

• pretovorne manipulacije,

• pakiranje, paletiranje, ovijanje blaga,

• carinjenje blaga,

• zavarovanje pošiljke,

• strokovno svetovanje.